Aromax Sárga curry paszta 50g - exp 15/2

Rövid leírás: A sárga currypaszta számos étel, többek között levesek, pörköltek és curryk készítéséhez használható. Különösen jól illik olyan ételekhez, amelyek húst, halat vagy zöldséget tartalmaznak, és a legkülönbözőbb ízlésekhez és diétás preferenciákhoz igazítható.

Kiszerelés: 50 g

Várható kézbesítés:
17.01.2025
Raktáron (>5 db)
Kód: 11018
Márka: Aromax
410 Ft –29 % 290 Ft
Aromax žltá kari pasta 50g
410 Ft –29 %

Aromax Sárga curry paszta 50g

 

Aromásenyhén csípőspikáns narancsos-vöröses színű fűszerpaszta thai sárga curry-hez.

Tartalmazza a legfontosabb sárga curry fűszereket, de csökkentettebb mennyiségben. Nagyon enyhe, mindössze 5% chilivel. Vegánok és vegetáriánusok számára is ideális, mivel a termék nem tartalmaz garnélapasztátMSG-, tartósítószer-, ill. mesterséges színezőanyagmentes.

A sárga curry paszta fűszerek és gyógynövények keveréke, amelyet a thai konyhában gyakran használnak sárga curry ételek készítéséhez. Általában olyan összetevőket tartalmaz, mint a citromfű, fokhagyma, mogyoróhagyma, galangál, kurkuma, kömény, koriander és chilipaprika.

Használata a konyhában

A sárga currypaszta számos étel, többek között levesek, pörköltek és curryk készítéséhez használható. Különösen jól illik olyan ételekhez, amelyek húst, halat vagy zöldséget tartalmaznak, és a legkülönbözőbb ízlésekhez és diétás preferenciákhoz igazítható.

A sárga currypaszta használatához általában egy kis olajban megpároljuk, mielőtt más hozzávalókat, például zöldségeket, húst vagy kókusztejet adnánk hozzá. A paszta kókusztejjel is összekeverhető, hogy ízletes mártást hozzon létre, amelyet pácként vagy főtt ételek fölé csorgatva használhatunk.

A sárga currypaszta sokoldalú összetevő, amely sokféleképpen felhasználható. Hozzáadható kevergetve sültekhez, sült zöldségek fűszerezéséhez, vagy szendvicsek vagy pakolások ízesítéseként. Nagyszerű kiegészítője pácoknak és önteteknek is, és mélyebb ízt adhat a mártásoknak és kenőcsöknek.

Összességében a sárga currypaszta ízletes és sokoldalú összetevő, amely az ételek széles skálájának mélységet és összetettséget adhat. Akár a thai konyha rajongója, akár egyszerűen csak egy új módot keres az ételei feldobására, a sárga currypasztát mindenképpen érdemes kipróbálni.

Összetevők: sárga curry paszta szárított piros chiliből 20%, mogyoróhagyma 20%, fokhagyma 20%, fűszerek (lime, kömény, koriander, fahéj és szerecsendió) 15%, só 13%, citromfű 5%, só 13%, kurkuma 5%, galangál 2%.

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki:

Biztonsági ellenőrzés