Hüvelyesek
A hüvelyesek a babfélék családjába tartozó növények, amelyeket elsősorban magjaikért termesztenek. A magvak fehérjét tartalmaznak. Némelyikük zsírban és olajban is gazdag. A hüvelyesek termése a hüvely. Ezt használjuk fel a konyhában. Nálunk olyan hüvelyesek találhatók, mint : borsó, bab, lencse és sok más.
Rövid leírás: Tökéletes fehérjeforrás, vegánok és vegetáriánusok számára. Alapként szolgál több főételhez, de köretként is tökéletes. Kiszerelés: 500 g
A DARI marokkói kuszkusz az egyik legnépszerűbb kuszkusz Marokkóban, ahol a hagyományos receptekben zöldségekkel és húsokkal együtt használják.
Rövid leírás: A zöld lencse első ránézésre biztosan nem számít számunkra egzotikus ételnek, de ez nem jelenti azt, hogy az egzotikus receptekből ki kell hagyni!...
A vörös lencse színei az aranytól a narancssárgán át a vörösig terjednek, és az összes lencse közül a legédesebb ízű, dióízű.
Rövid leírás: A TRS Urid Dal egy babfajta. Indiában népszerű étel, és számos hagyományos indiai étel elkészítéséhez használják. A bab magas fehérje-, rost- és...
Rövid leírás: A vörös lencse színe az aranytól a narancson át a vörösig terjed, és az összes lencse közül a legédesebb, diós ízű. Csomagolás: 2kg