Ashoka fűszeres Madras Papadums 112g
A pappadum vékony és ropogós indiai lapos kenyér, amely az indiai szubkontinensről származik. Leggyakrabban csicseriborsólisztből készül, amelyet enyhén fűszereznek. Általában magas hőmérsékleten sütik vagy szárazon sütik. Hagyományosan csicseriborsó-, lencse- vagy tápiókalisztből, illetve burgonyából készül.
Kategória: | Készételek |
---|---|
Súly: | 0.1 kg |
Kalórie: | 1359Kj/318Kcal |
Protein: | 20g |
Karbohydáty: | 59g |
Ashoka fűszeres Madras Papadums 112g
-
A pappadumot Indiában, Nepálban, Bangladesben és Srí Lankán általában főétkezéshez vagy uzsonnára szolgálják fel. Néha hagymával vagy különféle chutney-kkal kísérik.
Összetevők: fekete lencse liszt, só, nátrium, szezámolaj.
Ezek a kész palacsinták percek alatt tálalhatók.
Egy serpenyőben hevítsünk fel nagy mennyiségű olajat.
Tegye bele a palacsintákat, amíg megsülnek és göndörödnek.
Vegyük ki, és papírtörlőn csepegtessük le, hogy a felesleges olajat eltávolítsuk.
Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!