Ashoka fűszeres Madras Papadums 112g

A pappadum vékony és ropogós indiai lapos kenyér, amely az indiai szubkontinensről származik. Leggyakrabban csicseriborsólisztből készül, amelyet enyhén fűszereznek. Általában magas hőmérsékleten sütik vagy szárazon sütik. Hagyományosan csicseriborsó-, lencse- vagy tápiókalisztből, illetve burgonyából készül.

Várható kézbesítés:
17.01.2025
Raktáron (3 db)
Kód: 11751
Márka: Ashoka
1 010 Ft
Kategória: Készételek
Súly: 0.1 kg
Kalórie: 1359Kj/318Kcal
Protein: 20g
Karbohydáty: 59g

 

Ashoka fűszeres Madras Papadums 112g

  1. A pappadumot Indiában, Nepálban, Bangladesben és Srí Lankán általában főétkezéshez vagy uzsonnára szolgálják fel. Néha hagymával vagy különféle chutney-kkal kísérik.

    Összetevők: fekete lencse liszt, só, nátrium, szezámolaj.

    Ezek a kész palacsinták percek alatt tálalhatók.

    Egy serpenyőben hevítsünk fel nagy mennyiségű olajat.
    Tegye bele a palacsintákat, amíg megsülnek és göndörödnek.
    Vegyük ki, és papírtörlőn csepegtessük le, hogy a felesleges olajat eltávolítsuk.

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki:

Biztonsági ellenőrzés