Ashoka Savanyított fokhagyma
Najčastejší spôsoob ako použiť nakladaný cesnak je do rôznych vietnamských polievok.
Kategória: | Szószok és befőttek |
---|
Ashoka Pickled Garlic 300g
Ha azon tűnődik, hogy miért érdemes friss helyett savanyított fokhagymát használni , van egy okunk a számára. A pácolt fokhagyma a vietnami levesek különböző fajtáira jellemző, próbálja meg friss korianderrel és más fűszernövényekkel együtt hozzáadni a leveshez, és meg fogja tapasztalni, hogy az étel íze feljavul.
A Patak's pácolt fokhagyma a fokhagyma mazsolával, chilivel és hagyományos fűszerekkel való nagyszerű kombinációjáról ismert.
Az autentikus savanyúságok egzotikus gyümölcsök és zöldségek keveréke őszintén válogatott fűszerekkel.
Összetevők: fokhagyma (67%), napraforgóolaj, só, chilipor, mustár, ecetsav, görögszéna, kuukrm por, koriander, asafoetida (búza), római kömé
Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!