Pataks Kari Pasta Rogan Josh 283g
Zmes aromatického korenia,papriky , feniklu a čierneho korenia ktorá vám zaručí vynikajúcu chuť každého jedla.
Kategória: | Szószok főzéshez |
---|---|
Súly: | 0.3 kg |
Patak's Kari Paste Rogan Josh 283 g
Pataks Kari Pasta A Rogan Josh egy curry szósz, amelyet a hagyományos indiai konyha ihletett. Ez a szósz különféle aromás fűszerekből és gyógynövényekből készül, amelyek egyedi ízt és aromát kölcsönöznek neki. A Rogan Josh az egyik legnépszerűbb curry Indiában, és gyakran rizzsel vagy naan kenyérrel tálalják.
Elkészítés
Nagyon egyszerű elkészíteni, csak fel kell melegíteni, és hozzáadni a kedvenc húsát, zöldségét vagy tofuját. Ez a szósz közepesen csípős ízű, és tökéletes azoknak, akik szeretik a curryt, de nem szeretnék, hogy túl csípős legyen. Ráadásul a Pataks Curry Pasta Rogan Josh nem tartalmaz mesterséges színezéket, tartósítószert vagy hozzáadott cukrot, így egészséges és tápláló alternatívája más, iparilag előállított curry szószoknak.
Ha kedveli az indiai konyhát és szereti a curryt, a Pataks Kari Pasta Rogan Josh nem hiányozhat a konyhájából. Ezzel a mártással autentikus indiai ételeket készíthet otthon, és könnyen használható.
Elkészítés
Nagyon egyszerű elkészíteni, csak fel kell melegíteni, és hozzáadni a kedvenc húsát, zöldségét vagy tofuját. Ez a szósz közepesen csípős ízű, és tökéletes azoknak, akik szeretik a curryt, de nem szeretnék, hogy túl csípős legyen. Ráadásul a Pataks Curry Pasta Rogan Josh nem tartalmaz mesterséges színezéket, tartósítószert vagy hozzáadott cukrot, így egészséges és tápláló alternatívája más, iparilag előállított curry szószoknak.
Ha kedveli az indiai konyhát és szereti a curryt, a Pataks Kari Pasta Rogan Josh nem hiányozhat a konyhájából. Ezzel a mártással autentikus indiai ételeket készíthet otthon, és könnyen használható.
Összetevők: víz, őrölt fűszerek (24%) (paprika (6%), koriander, kurkuma, kömény, bors, édeskömény (1%), fekete bors (1%)), repceolaj (19%), só, kukoricaliszt, savak (ecetsav, citromsav), tamarind, fokhagymapor.
Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!
Hozzászólás hozzáadása