Pataks Tandoori pasta 312 g
A tandoori egy fűszeres szósz, amelyet általában húsok pácolásához használnak.
Csomagolás: 312g
Kategória: | Mártások és öntetek |
---|
A tandoori egy fűszeres szósz, amelyet általában húsok pácolásához használnak. A húst hagyományosan tandoori agyagkemencében készítik.
A pataki tandoori pácban a gyömbért, a tamarindot, a fokhagymát, a koriandert és az aromás fűszernövényeket enyhén kesernyés pasztává keverik.
Pácolja be a húst, halat vagy tofut az aromás tandoori currypasztába, majd grillezze meg, vagy készítse el az ételt a sütőben. A tandoori ételeket basmati rizzsel és mangó chutney-val tálalja. A tandoori paszta vegetáriánusok számára is alkalmas.
Csomagolás: 312g
Összetevők: víz, gyömbérpüré (18%), őrölt fűszerek (11% - koriander, kömény, paprika), tamarind 8%, só, ecetsav, tejsav, fokhagymapor 3%, színezék (E163, E122, E129).
Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!