Fűszerek és receptek, 3. oldal

Próbálja ki a fűszereket, amelyek tökéletesen fűszerezik a csirkét. Használhatja önmagában vagy pácként is.

A koriander különösen jellemző az arab és az ázsiai konyhára, ahol gyakran használják friss formában, mert Ázsiában a koriander olyan, mint nálunk a petrezselyem.

Rövid leírás: A görögszéna több egészségügyi előnnyel rendelkezik, javítja az emésztést és különböző bőrbetegségeket. Kiszerelés: 100 g

Rövid leírás: A korianderrel bizonyára találkozott már curryk vagy currypaszták készítésekor, ahol jellegzetes ízének és aromájának köszönhetően kiemelkedik a többi összetevő...

Rövid leírás: Aromás fűszerkeverék, amely a következőket tartalmazza: koriander, kurkuma, chili, kömény, fekete bors, édeskömény, só és fokhagyma. A csípős madras egy indiai...

Rövid leírás: Az őrölt paprikának mindig aszerint van íze, hogy miből készült. Ezért találunk benne csípőset, enyhén csípőset, de egészen csípőset is. Színben is van különbség,...

A madrasi currykeveréket a brit gyarmatosítók hozták létre, tehát nem indiai alkotás. Az ázsiai konyha összes jellegzetes fűszerét felhasználja. Ez a termék az egyik legcsípősebb.

Rövid leírás: A TRS szezámmag kiváló minőségű szezámmag, amelyet gyakran használnak a világ különböző konyháiban. A szezámmag kiváló tápanyagforrás, B- és E-vitamint, valamint...

A rádzsa mustármag vagy mustárpor számos étel ízesítőjeként használható, vagy serpenyőben megpirítva szórásként is felhasználható.

Rövid leírás: Mindenki ismeri a fahéj ízét és illatát! Valószínűleg ez az egyik legnépszerűbb fűszer a világon. Bár elsősorban a karácsonyt idézi, semmiképpen sem szabad...

Rövid leírás: A szárított chilifűszerek csípős keveréke csípőssé teszi az ételt. Főzéskor csak kevés fűszert kell használni, és az étel máris különleges ízt kap. Érdemes az...