Fűszerek és receptek, 3. oldal

Rövid leírás: Aromás fűszerkeverék, amely a következőket tartalmazza: koriander, kurkuma, chili, kömény, fekete bors, édeskömény, só és fokhagyma. A csípős madras egy indiai...

Rövid leírás: Az őrölt paprikának mindig aszerint van íze, hogy miből készült. Ezért találunk benne csípőset, enyhén csípőset, de egészen csípőset is. Színben is van különbség,...

A madrasi currykeveréket a brit gyarmatosítók hozták létre, tehát nem indiai alkotás. Az ázsiai konyha összes jellegzetes fűszerét felhasználja. Ez a termék az egyik legcsípősebb.

Rövid leírás: A TRS szezámmag kiváló minőségű szezámmag, amelyet gyakran használnak a világ különböző konyháiban. A szezámmag kiváló tápanyagforrás, B- és E-vitamint, valamint...

Rövid leírás: Mindenki ismeri a fahéj ízét és illatát! Valószínűleg ez az egyik legnépszerűbb fűszer a világon. Bár elsősorban a karácsonyt idézi, semmiképpen sem szabad...

Rövid leírás: A szárított chilifűszerek csípős keveréke csípőssé teszi az ételt. Főzéskor csak kevés fűszert kell használni, és az étel máris különleges ízt kap. Érdemes az...

Rövid leírás: A koriander elsősorban az arab és ázsiai konyhára jellemző, ahol főleg frissen használják. Ázsiában hasonlóképp használják a koriandert, mint nálunk a...

A szárított chilipaprika és a zúzott koriander extra csípős keveréke egy fokkal csípősebb, mint a hagyományos chili fűszercsomag, hogy igazán feldobja az ételeket!

Rövid leírás: Az édeskömény egy nagyon hasznos magfajta, amely a fűszerek változatos keverékének része, de nagyon jótékony hatással van az emberi szervezetre is....

Rövid leírás: A mangópor egy édes fűszerfajta, amelyet éretlen mangóból készítenek. Más citrusfélékhez hasonlóan használják. Ha szereti az ételek friss ízét, a mangópor...