Mártások és paszták, 7. oldal

Az enyhe currypaszta az egyik legkevésbé csípős. A koriander, paprika, kurkuma, édeskömény, gyömbér és fahéj keverékéből álló íze azonban nagyon érdekes!

Az aromás fűszerek, gyömbér, tamarind és fokhagyma autentikus keveréke tökéletes friss pácot készít a húsoknak, akár grillezéshez, akár a hagyományos indiai tandoori csirke...

Rövid leírás: A Rajah Tikka Kari Pasta az ázsiai és olasz kulináris hatások egyedülálló és ízletes kombinációja. Ez az étel jellegzetes és változatos ízharmóniájának...

Rövid leírás: A Kikkoman alacsonyabb sótartalmú szójaszósz sokféle ételben használható, például különböző pácokban, szószokban, levesekben, salátákban és egyéb ételekben....

Az Ashoka Gor-Keri Pickle hagyományos indiai fűszerekkel és cukorral kevert friss mangóból készült ízletes készítmény. Hagyományosan indiai ételek mellé tálalják köretként....

Rövid leírás: Frissítő és fűszeres keveréke savanyított zöld chilinek, gyömbérnek és hagyományos keleti fűszereknek. Kiszerelés: 480 g

Rövid leírás: Az Ashoka Lime Pickle egy ízletes készítmény friss lime-okból, hagyományos indiai fűszerekkel keverve. Nagyszerű íze van chapatis, paratha vagy roti mellé....

Rövid leírás: Minden indiai étel elengedhetetlen kísérője. Az Ashoka Lime Pickle egy ízletes készítmény friss lime-okból, hagyományos indiai fűszerekkel keverve. Nagyszerű...

Fűszerek különleges egzotikus ételek elkészítéséhez. Enyhén csípős. A sárga curry az egyik leggyakoribb fűszerkeverék. Számos étel elkészítéséhez alkalmas. Csomagolás: 400 g